Autorijschool Velsen Noord

Welkom op de website van Autorijschool Helling, Autorijschool  Velsen Noord

Autorijschool Helling is een toonaangevende rijschool in Velsen Noord en omgeving. Door een persoonlijke en professionele werkwijze heeft Rijschool Helling een uitermate hoog slagingspercentage. Wanneer u op zoek bent voor een autorijschool, dan bent u bij Autorijschool Helling op het juiste adres.

Intake: 

Om inzicht te krijgen in uw rijgedrag en het aantal lessen dat u nodig dient te hebben, is het raadzaam om u in te schrijven voor een intakeles. Zie de link “Nu inschrijven”

Na de zogenoemde intakeles krijgt u van de instructeur  te horen hoeveel lessen u exact nodig gaat hebben, de rijlessen zijn voordelig en goedkoop. Het aantal hangt af van bekwaamheid,ervaring, kennis van de theoretische kant en bovenal doorzettingsvermorgen.  Bij de rijschool Helling in Velsen Noord en omgeving heeft u elke keer dezelfde instructeur en eerste tot het laatste les je tevens in dezelfde lesauto.

Om praktijkexamen te mogen doen bij Autorijschool Helling in Velsen Noord moet u eerst in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Voor deelname aan zowel het theorie- als het praktijkexamen moet u minimaal zeventien jaar zijn.

Deze leeftijdsgrens geld niet voor lessen dit mag vanaf 16,5 jaar.

Werkgebied:

Autorijschool Helling geeft o.a. autorijles in: Velsen Noord, Beverwijk, Uitgeest, Heemskerk, Wijk aan Zee, IJmuiden, Santpoort, Haarlem, Driehuizen.

 

© 2023 Created by AdSol Advertising Solutions