Gastenboek

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Jul 08, 2014 by Ramon

Hallo..ik ben Ramon (20)uit Heemskerk.ik ben bij rijschool Helling gekomen via een vriend,omdat hij vond dat het een goede en voordelige rijschool was.hij is iemand die intensiev lesgeeft en ik raad hem zekers aan mijn vriend/in aan...Bedankt Helling


Jul 08, 2014 by Fabienne

Hoi ,ik ben Fabienne(18)uit Broekpolder.ik ben bij rijschool Helling gekomen door middel van een flyer die we via onze post ontvingen.mijn instructeur was wel streng maar, rechtvaardig.ik ben in 1x geslaagd en daar ging het om.Bedankt Helling..


Jul 08, 2014 by Pricilla

Hoi ,,ik ben Pricilla (18)uit velsen-noord ik werd verrast op mijn verjaardag door mijn ouders.
ze hadden rijschool Helling gebeld voor een proefles van 1 uur.het was leuk en spannend.ik was wel opgelucht dat het iemand was die ik kon.dat gaf me een veilig gevoel.de lessen bij hem zijn heel duidelijk.je krijgt bij je fouten gelijk een feedback ,,wat natuurlijk goed is.Bedankt Helling.


Jul 08, 2014 by Kimmy-Jane

Hallo ,,mijn naam is Kimmy-Jane mijn posietieve ervaring met rijschool Helling dat hij altijd duidelijk,eerlijk is geweest.als je ook z.s.m.je rijbewijs wilt halen moet je hem bellen..grtjs Kimmy-Jane


Jul 07, 2014 by Danny

Goeden Dag ik ben Danny uit velsen-noord (19) sinds kort heb ik mijn rijbewijs dankzij rijschool Helling,want mijn theorie was bijna verlopen.
na een gesprek met de instructeur kon hij voor mij net op tijd een plek reserveren.nu heb ik de pas in mijn zak..Bedankt Helling.


Jul 07, 2014 by Sara

hoi ik ben sara (19) heb sinds feb.2014 mijn rijbewijs via rijschool Helling gehaald.

het waren heel leerzame lessen ,ik ben bij rijschool helling gekomen via flyers.

als ik iets niet begreep bleef Meneer Helling door vertellen of individueel laten zien

en het werkte perfect voor mij…groetjes sara uit Beverwijk.


Feb 23, 2014 by Kevin

kevin uit Heemskerk (20) ik hoorde van mijn neef dat er een voordelige rijschool Uit velsen-noord was,,na 1 uur rijden kon hij me al vertellen hoe mijn rijgedrag was en wat ik nodig had..
totaal 13 uur ..Bedankt Helling voor je eerlijkheid en je intensieve begeleiding..


Autorijschool uit Velsen Noord en omgeving , USA 4.9 5.0 167 167 Super fijne rijschool en een hele gezellige instructeur! Alle vragen zijn welkom en hij heeft veel geduld!
Page:
«151617

 

 

© 2020 Created by AdSol Advertising Solutions