Gastenboek

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Geslaagd!

Jul 28, 2020 by Selina

Geslaagd dankzij Metin. Topper en heeft veel geduld.


Jul 28, 2020 by Nikky

Top rijschool! De lessen waren serieus maar ook altijd gezellig. Geen onnodig aantal lessen en nu ook eindelijk geslaagd. Bedankt Metin!


GESLAAGD

Jun 26, 2020 by Vivian Valerian M?c?l?u

Top Rijschool, eindelijk geslaagd!!!


Geslaaagd!

May 30, 2020 by Loïs

Hele goeie rijschool! De rijlessen waren altijd gezellig maar ook serieus wanneer dat nodig was. Dankzij Metin heb ik dan uiteindelijk ook mijn rijbewijs gehaald, bedankt!!


Mar 04, 2020 by Isabel

Super fijne rijschool en een hele gezellige instructeur! Alle vragen zijn welkom en hij heeft veel geduld!


GESLAAGD!

Mar 03, 2020 by Jessica

door alle zenuwen had ik moeite met rijden op mn examen. Maar Helling gaf niet op! Dankzij hem ben ik nu ook geslaagd. Super blij, top rijschool! Heeel erg bedankt Metin!!


Mar 02, 2020 by Gregory

Goede rijschool! Met 19 lessen in één keer geslaagd. Hier krijg je waar voor je geld. Bedankt!! Groetjes van Gregory, Kimberley en Vincero


Rij les

Feb 24, 2020 by Tibor wageman

De rijlessen zijn echt top je krijgt veel te leren en het is allemaal super duidelijk ik heb genoten van de zeer fijne rijlessen en me rijbewijs in 1x gehaald dankzij helling!!!!


Gezlaagd

Feb 11, 2020 by Ewelina

De beste rijinstructeur ooit,jij hebt veel geduld met mij gehad,dankzij jou ben ik nu klaar,want jij bent gestopt met het geloven in mij.jij hebt mij leren goed rijden en goed kinken.dankzij jou kan ik nu genieten om samen met de kids op pad te gaan.dank je wel.


Feb 03, 2020 by Rafael alberto

Bedankt voor je leerzame en gezellige rijlessen waardoor ik in 1x ben geslaagd met niet teveel lessen.


Autorijschool uit Velsen Noord en omgeving , USA 4.9 5.0 191 191 Enorhele gezellige en informatieve lessen gehad. Echt een aanrader als je qualiteit wilt hebben.

 

 

© 2022 Created by AdSol Advertising Solutions